Gestolde drielaagslaai
- Gepubliseer op Dinsdag, 10 Julie 2018 17:16
- Trefslae: 2618
RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.
Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekos-geregte” is verskaf
met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers.
Gestolde drielaagslaai
WORTELLAAG
80 g (1 pakkie lemoengeur jelliepoeier
250 ml kookwater
250 ml fyngerasperde wortels
PYNAPPELLAAG
80 g (1 pakkie) pynappelgeur jellie poeier
250 ml kookwater
410 g (1 blik) fyn pynappel, gedreineer
250 ml gerasperde cheddarkaas
205 g geroomde maaskaas
BEETLAAG
80 g (1pakkie) kersiegeur jelliepoeier
250 ml kookwater
250 ml gerasperde gaar beet
Metode:
1. WORTELLAAG: los die jellie op in die kookwater, voeg die wortel by en laat stol dit in ring vorm.
2. PYNAPPELLAAG: los die jellie op in die kookwater. Laat dit afkoel en voeg dan die pynappel, kaas en maaskaas by. Skep dit bo-op die gestolde wortellaag
3. BEETLAAG: los die jellie op in die kookwater. Laat dit afkoel en voeg dan die beet by. Skep dit op die gestolde pynappellaag. Laat dit oornag in die yskas oornag in die yskas staan om heeltemal te stol.
4. Keer die slaai op n mooi bord uit en garneer dit met wortelrepies