Woensdag, 14 November 2018

Gestolde drielaagslaai

  • Gepubliseer op Dinsdag, 10 Julie 2018 17:16
  • Trefslae: 110

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

 Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekos-geregteis verskaf

 met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers.

 

 

Gestolde drielaagslaai

 

WORTELLAAG

80 g (1 pakkie lemoengeur jelliepoeier

250 ml kookwater

250 ml fyngerasperde wortels

 

PYNAPPELLAAG

80 g (1 pakkie) pynappelgeur jellie poeier

250 ml kookwater

410 g (1 blik) fyn pynappel, gedreineer

250 ml gerasperde cheddarkaas

205 g geroomde maaskaas

 

 

 

BEETLAAG

80 g (1pakkie) kersiegeur jelliepoeier

250 ml kookwater

250 ml gerasperde gaar beet

 

 

Metode:

 

1.  WORTELLAAG: los die jellie op in die kookwater, voeg die wortel by en laat stol dit in ring vorm.

2.  PYNAPPELLAAG: los die jellie op in die kookwater. Laat dit afkoel en voeg dan die pynappel, kaas en maaskaas by. Skep dit bo-op die gestolde wortellaag

3.  BEETLAAG: los die jellie op in die kookwater. Laat dit afkoel en voeg dan die beet by. Skep dit op die gestolde pynappellaag. Laat dit oornag in die yskas oornag in die yskas staan om heeltemal te stol.

4. Keer die slaai op n mooi bord uit en garneer dit met wortelrepies