• 89.3 en 99.3fm
    Jou stasie van keuse
  • Jou nommer een stasie
    Luistergenot vir oud en jonk
  • Van Toeka tot Nou
    Die stasie net vir Jou
  • Die beste van die 80's, 90's en nou
    Jou stasie van Keuse
  • Die beste toeka treffers
    Vir oud en Jonk
  • By die see of op Reis
    By CFM is jy tuis

 TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Donderdag, 24 Augustus 2017

Nou op die Lug

Radio
Program:Staal Burger Herhaling
Broadcaster:Radio
23:00 - 23:30

Heynè Brink

Heynè Brink

Beter bekend as MusicMan!

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
26
Datum : 2017-08-26

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

NELLA SE INGEMAAKTE BEET

 
300g Rou Beet
250ml Bruin Asyn
250ml Suiker
1ml Sout
 
Sny die beetblare af, was beet en plaas in kastrol met genoeg water om beet te bedek.
Kook beet +-30min lank tot sag.
Dreineer maar hou 250ml van beetwater.
Trek skille af van beet en sny in blokkies / rasper / hou heel (hoe ookal jy dit verkies)
Plaas asyn, suiker, sout en 250ml beetwater in kastrol.
Verhit tot suiker opgelos is.
Roer heeltyd.
Laat 5 minute kook.
Voeg beet by die beetstroop en laat net weer kook.
Skep in lae uit in gesteriliseerde flesse en skroef deksel van fles styf toe
 
 
VIR WARM SOETSUUR BEETSLAAI:
 
1 Pot Ingemaakte Beet
15ml Mielieblom (Maizena)
 
Haal pot ingemaakte beet van jou rak af en plaas inhoud in kastrol en verhit.
Skep beet uit kastrol met 'n gaatjielepel sodat die vloeistof agterbly in die kastrol.
Meng die mielieblom met klein bietjie koue water en gebruik dit dan om die sous in die kastrol mee te verdik.
Giet oor die beet en dien dit warm op.
Garneer met vars pietersielie en uie skywe.