TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Dinsdag, 19 Maart 2019

Nou op die Lug

Radio
Program:Nuus en Weer
Broadcaster:Radio
13:00 - 13:15

BAZIQUE FESTIVAL 2019

Category
BAZAAR / FEES / MARK
Date
2019-03-15 10:00 - 2019-03-17 18:00
Venue
Elgin Grabouw Country Club - Elgin Grabouw Country Club

To all those that were there for Bazique 2018, we salute you!

To anyone that didn't make it, come find out why Bazique was the most talked about festival of the season… an astonishing playground of immersive entertainment and revelry born out of Cape Town’s arts community, with a cheeky twist of the UK's Secret Garden Party.

Our collective creative imaginations have been running wild


Buy now: https://bazique.howler.co.za/events/3747

No Under 20 event

 

 

 
 

All Dates

  • From 2019-03-15 10:00 to 2019-03-17 18:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
3
4
5
7
10
11
12
13
14
18
19
20
21
25
26
27
28

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.