TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Maandag, 20 Mei 2019

Nou op die Lug

Anne-Marie Burger
Program:Mid-Oggend Mengelmoes
Broadcaster:Anne-Marie Burger
09:00 - 11:00

CFM BESIGHEIDSNETBALDAG

Category
CFM OVERBERG EVENT
Date
2019-03-09 08:00 - 18:00
Venue
Sportgronde Bredasdorp - Bredasdorp
South Africa
Telephone
021 200 2637
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Netbaldag word onder leiding van Nicolene Otto gereël.

Maksimum van 16 spanne kan inskryf, koste per span is R200.00. Geld is nie terugbetaalbaar ingeval van kansellasie nie. Spanne verteenwoordig 'n besigheid of besigheid borg 'n span. 8 spelers met 'n maksimum van 2 mans per span.

Plek is beperk dus die eerste 16 spanne wat hul registrasie gelde betaal sal ingeskryf word. Betaling kan direk inbetaal word met verwysing NETBAL, bewys van betaling moet aan Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. gestuur word.

Spelers sal vrywaringsvorms voor die aanvang van die dag se verrigtinge moet teken.
Die Lions sal kos en koeldrank vir die verloop van die dag verkoop as deel van hulle fondsinsameling.

Om 'n span in te skryf: Kontak vir Nicolene Otto of skakel 021 200 2637 of epos Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. om seker te maak daar is nog openinge.

Indien jy belangstel om 'n “spot prize” te borg/skenk of geskenkbewyse te gee, kontak asb CFM op 021 200 2637. Alle borge sal lugtyd geniet, logos en name sal ook op ons webtuiste verskyn.

Daar gaan baie pryse wees vir speler sowel as ondersteuners

http://www.caledonfm.co.za/index.php/cfm-besigheidsnetbaldag

 
 

All Dates

  • 2019-03-09 08:00 - 18:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
2
3
4
5
6
7
13
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.