TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Sondag, 16 Desember 2018

Nou op die Lug

Maroela Media
Program:Moregloed Radio Drama - Omnibus
Broadcaster:Maroela Media
14:00 - 15:00

PINK POWER FUN WALK

Category
GEMEENSKAP
Date
2018-10-06 08:30
Venue
Benguela Cove - R43 Bot River Lagoon Walker Bay, Hermanus
7200, Suid-Afrika
Telephone
0760777707
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.
Attachment

October is international breast cancer awareness month and we want to support the fighters, admire the survivors and honour the taken. 

Come show your support and join us for a fun 4k walk at Benguela Cove. You have to wear your most funny, cute, crazy, outrageous pink outfit! Bring your whole family and all your friends for some fun in the sun. Funds will go towards getting Pink Drive's team to Hermanus to do school presentations about breast cancer and they will do breast cancer testing for women. To add more fun to the day, we will have a few lucky draws.

Wine tasting and food pairing can be enjoyed after the walk while admiring the beautiful view. If you would like to have lunch at Moody Lagoon, please book at 087 357 0637 or Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

R50 per adult
R30 per child
Under 6 years free

 
 

All Dates

  • 2018-10-06 08:30

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.