TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Sondag, 16 Desember 2018

Nou op die Lug

Maroela Media
Program:Moregloed Radio Drama - Omnibus
Broadcaster:Maroela Media
14:00 - 15:00

CALEDON COUNTRY MARKET

Category
BAZAAR / FEES
Date
2018-10-06 09:00
Venue
Botanical Gardens, Caledon
Telephone
071 121 4428
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

 

We are excited to be hosting a brand-new country market.

 

The heart behind the market is to bring together local artisans, small & informal business owners, farmers, artists and musicians to showcase the best local bounty available in our region.

 

 

 

In true country market fashion, the idea is for the visitor and vendor to meet face to face for a lekker “kuier”. 

 

 

 

The Botanical Gardens, which is situated right along the N2 serves as the ideal place to bring together local community, visitors and passers-by. It has stunning views over the town of Caledon and features a labyrinth of walkways that will be sure to enchant all. There is ample space to host a market with easy access to and from the gardens and the market area.

 

 

 

We hereby would like to invite you to join us to make this the showcase market in the Overberg.  For more information please contact Lizël (Lizelle) at 071 121 4428 or email Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

 

 
 

All Dates

  • 2018-12-15 09:00
  • 2018-11-30 09:00
  • 2018-11-28 09:00
  • 2018-11-24 09:00
  • 2018-10-27 09:00
  • 2018-10-06 09:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.