Date: 6 & 7 October 2018
Venue: Trail's End: Grabouw
Trail's End will be the start and finish venue for both days
Stages and Distances
Stage 1 Long: 25Km
Stage 1 Short: 15Km
Stage 2 Long: 28Km
Stage 2 Short: 17Km
The Route:
The circular routes have been designed for thrill seekers and trails runners who is up for a challenge. The awe-inspiring routes will lead you through spectacular Fynbos covered mountains and forests via exciting single tracks through technical rock gardens, and jeep trails.
Terrain: Single Track, Forrest Running, Stream crossing, Hill Training
Your entry will include the following:
Race Appeal
Great scenic route, loads of single track & jeep track
Medal to all finishers
Well stocked water/nutritionpoints
National Trail Seeding Event
Ample parking
BoutTime will ensure for instant results on your phone, website & on our electronic result boards at the finish, no more waiting
NO CUT OFF TIMES
4 Entry options available:
Short Distance without Meals - R950
Short Distance with all meals - R1600
Long Distance without meals - R 1200
Long Distance with all meals - R 1850
Powered by iCagenda
RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.
Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf
Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers
Ghoelasjsop
6-8 porsies
1 kg dikrib
45 ml (3E) kanola-olie
2 uie, fyngekap
2 Knoffelhuisies, fyngekap
20 ml (4T) gerookte paprika
15 ml (1t) suiker
30 ml (2e) tamatiepasta
250 ml (1k) rooiwyn
2.25 L beesvleisaftreksel
4 wortels, geskil en in skyfies gesny
4 ryp tamaties, skil en gekap
1 bouquet garni
5 ml (1t) sout
5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper
1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny
125 ml (1/2 k) room
Metode:
1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.
2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.
3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.
4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.
5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.
6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.
7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.
8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.