TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Maandag, 22 Oktober 2018

Nou op die Lug

Radio
Program:Musiek
Broadcaster:Radio
19:15 - 20:00

GRABOUW MOUNTAIN CHALLENGE DRIVEN BY LAND ROVER CAPE TOWN

Category
SPORT
Date
2018-10-06 18:30
Venue
Grabouw

Date: 6 & 7 October 2018

Venue: Trail's End: Grabouw

Trail's End will be the start and finish venue for both days 

Stages and Distances

Stage 1 Long: 25Km
Stage 1 Short: 15Km

Stage 2 Long: 28Km
Stage 2 Short: 17Km

The Route:

The circular routes have been designed for thrill seekers and trails runners who is up for a challenge. The awe-inspiring routes will lead you through spectacular Fynbos covered mountains and forests via exciting single tracks through technical rock gardens, and jeep trails.

Terrain: Single Track, Forrest Running, Stream crossing, Hill Training

Your entry will include the following:

Race Appeal
Great scenic route, loads of single track & jeep track
Medal to all finishers
Well stocked water/nutritionpoints
National Trail Seeding Event
Ample parking
BoutTime will ensure for instant results on your phone, website & on our electronic result boards at the finish, no more waiting
NO CUT OFF TIMES

4 Entry options available:

Short Distance without Meals - R950
Short Distance with all meals - R1600
Long Distance without meals - R 1200
Long Distance with all meals - R 1850

 
 

All Dates

  • 2018-10-07 18:30
  • 2018-10-06 18:30

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.