TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Donderdag, 18 Januarie 2018

Nou op die Lug

Sharon Brink
Program:Huiswaarts
Broadcaster:Sharon Brink
17:15 - 18:00

VAKANSIEPROGRAM

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-10-02 00:00 - 2017-10-06 00:00
Venue
Caledon Biblioteek
Telephone
0282143374
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.
Goeiemiddag
 
Die vakansieprogram van Caledon Biblioteek sien as volg daar uit:
Alle aktiwiteite begin daagliks om 10vm en word by die biblioteek aangebied.
 
Maandag 2 Oktober 2017  -  Program aangebied deur Social Development
Dinsdag 3 Oktober 2017    -  Praaitjie deur Shannon Cloete.
Woensdag 4 Oktober 2017 - Personeel van Caledon Ambulansstasie besoek biblioteek
Donderdag 5 Oktober 2017 - Bejaardeoggend met verversings ;  gasspreker, Mev. Bettie Arendse
Vrydag 6 Oktober 2017       - Kreatieweoggend
 
Die personeel van Caledon Biblioteek doen n beroep op die kinders uit die gemeenskap om ons program te ondersteun.
Week vir Bejaardes vind plaas vanaf 30 September tot 6 Oktober 2017 en ons wil graag ons bejaardes trakteer op 5 Oktober 2017.
 
Biblioteek groete.
Caledon Biblioteekpersoneel
 
 

All Dates

  • From 2017-10-02 00:00 to 2017-10-06 00:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Broodpoeding

 

 

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie “Koljander, koljander so deur die Bosch” is verskaf met

komplimente van LAPA Uitgewers en is verskaf met komplimente van LAPA Uitgewers en die skryfster Annatjie Melck.

 

 

Broodpoeding

 

Jy het nodig:

4 eiers

2 E (30 ml) suiker

3 ½ k (875 ml) melk

6 snye witbrood, dun gesmeer met botter

¼ k (60 ml) room

1 t (5ml) vanieljegeursel

2 t (10ml) brandewyn

‘n knippie sout

‘n knippie fyn neutmuskaat

½ k (125ml) sultanas

 

 

Maak dan so:

 

1. Voorverhit die oond tot 180ºC en smeer ‘n oondvaste bak.

2. Klits die eiers, suiker en melk goed saam in 'n mengbak.

3. Voeg die room, vanieljegeursel, brandewyn, sout en neut by en klits deur.

4. Pak die gesmeerde snye brood in lae in die voorbereide bak en strooi die sultanas tussen die lae brood.

5. Giet die eiermengsel oor die brood en sultanas. Laat dit vir  minute week.

6. Plaas die oondvaste bak in 'n waterbad en bak die poeding vir 40-60 minute tot die poeding gestol het.

 

My ma het gesê :

'n Goeie manier om ou brood te verwerk en die korsies kan afgesny word indien verkies.