TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Vrydag, 17 November 2017

Nou op die Lug

No current broadcast

FAMILIE MARKDAG STANFORD

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-10-07 09:00

Die Christen Gemeenskapsbediening hou `n familie markdag op die Munisipaleplein van Stanford op Saterdag 7 Oktober vanaf 09h00 tot 13h00. Almal welkom, bring die hele familie en vriende saam. Baie lekker eetgoed, tuisgebak, teetuin, springkastele en baie vermaak vir kinders. Uitstallers en stalletjies is welkom om te kom deel in die dag, vir besprekings vir `n perseel van 3m x 3m vir slegs R100 skakel asb vir Marinda 0828137679 of Johan 0845013789, moenie talm nie" first come first serve" ons gaan net 1 stalletjie van `n soort toelaat om te keer dat daar nie 5 persone dieselfde artikels probeer verkoop nie.Vir die stadsjapies en dorpenaars wat dit nog nie gesien het nie, sal daar `n uitstalling wees van plaasimplemente ook,"van toeka tot nou", persone wat belangstel om uit te stal skakel vir Chrisjan 0827102050. Markplein is gelee tussen Langmark- en Kortmarkstraat.

 

 
 

All Dates

  • 2017-10-07 09:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
4
Datum : 2017-11-04
25
Datum : 2017-11-25

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Noedelslaai

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie "Marilyn kuier en kook!" is verskaf met komplimente van

LAPA uitgewers en die skryfster Marilyn Gantana.

 

 

Noedelslaai

Genoeg vir 4

 

 

 

250 g skroefnoedels

125 ml tamatiesous

100 ml asyn

100 ml suiker

125 ml kanola-olie

45 ml masala of kerriepoeier

1 middelslag-ui, fyngekap

1 groen soetrissie, ontpit en in klein blokkies gesny

½ x 410-g blikkie pitmielies (opsioneel)

 

 

 

Metode:

Kook die pasta volgens die aanwysings op die verpakking en dreineer.  Hou eenkant.

Meng die tamatiesous, asyn, suiker, olie, masala of kerriepoeier, ui en soetrissie saam en verhit die sous in die mikrogolfoond vir 3 minute.

Giet die sous en mielies oor die gaar noedels en meng dit goed. Verkoel die slaai in die yskas voor opdiening.

 

· Wenke : Die kerriesous kan lank vooraf gemaak en gebottel word. Die slaai is op sy lekkerste indien dit ‘n aand of twee vooraf gemaak word.