TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Vrydag, 17 November 2017

Nou op die Lug

No current broadcast

LAERSKOOL GANSBAAI 4X4 DAG

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-09-02 07:00 - 16:00
Venue
Murasie, Baardskeerdersbos, GPS Coordinates: 34°36'10.92"S 19°32'27.94"E
Telephone
0824573291
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Fondsinsameling 4x4 familiedag. Een van grootste saamtrekke in die W-Kaap. Kom kamp op Murasie en 4x4 Saterdag: kompetisies, "Mudrun", Hindernisbaan, "sightseeing" roete, vermaak en vele pryse. Borge welkom om my te skaķel: Woensdregt Basson 0824573291 Witblitz en walvis wêreld.

 

Inskrywings by Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. . Kamp navrae deur Nafie de Wet bywww.murasie.com . R300 per voertuig vir deelname via EFT of laat inskrywings R350 na 15 Aug tot 2 Sep. Kamp pryse en reëlings word direk deur ons hoofborg (Murasie wedding venue) hanteer.

 
 

All Dates

  • 2017-09-02 07:00 - 16:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
4
Datum : 2017-11-04
25
Datum : 2017-11-25

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Noedelslaai

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie "Marilyn kuier en kook!" is verskaf met komplimente van

LAPA uitgewers en die skryfster Marilyn Gantana.

 

 

Noedelslaai

Genoeg vir 4

 

 

 

250 g skroefnoedels

125 ml tamatiesous

100 ml asyn

100 ml suiker

125 ml kanola-olie

45 ml masala of kerriepoeier

1 middelslag-ui, fyngekap

1 groen soetrissie, ontpit en in klein blokkies gesny

½ x 410-g blikkie pitmielies (opsioneel)

 

 

 

Metode:

Kook die pasta volgens die aanwysings op die verpakking en dreineer.  Hou eenkant.

Meng die tamatiesous, asyn, suiker, olie, masala of kerriepoeier, ui en soetrissie saam en verhit die sous in die mikrogolfoond vir 3 minute.

Giet die sous en mielies oor die gaar noedels en meng dit goed. Verkoel die slaai in die yskas voor opdiening.

 

· Wenke : Die kerriesous kan lank vooraf gemaak en gebottel word. Die slaai is op sy lekkerste indien dit ‘n aand of twee vooraf gemaak word.