TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Donderdag, 18 Januarie 2018

Nou op die Lug

Sharon Brink
Program:Huiswaarts
Broadcaster:Sharon Brink
17:15 - 18:00

BOTRIVER SPRING WEEKEND 2017

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-09-01 08:00 - 2017-09-03 16:00
Venue
Botriver

Bot River  2017 Spring Weekend
 
Welcome to BotRivier, where every cellar is open, all the best wines are on show, and there's something absolutely fantastic at every single farm in the Valley.
 
Just like the rainbow-theme it has adopted this year, the people of this Overberg town have lined up a dazzling spectrum of activities and fun that showcase the best of the region. In celebration of the awakening of nature in all its forms, all the participating wine farms will throw open their doors for visitors to taste their cellar gems and unique local produce through convivial farm hopping and pantry shopping.
http://www.botriverwines.com

 

When: 1 - 3 September 2017

Location: Botriver

 
 

All Dates

  • From 2017-09-01 08:00 to 2017-09-03 16:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Broodpoeding

 

 

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie “Koljander, koljander so deur die Bosch” is verskaf met

komplimente van LAPA Uitgewers en is verskaf met komplimente van LAPA Uitgewers en die skryfster Annatjie Melck.

 

 

Broodpoeding

 

Jy het nodig:

4 eiers

2 E (30 ml) suiker

3 ½ k (875 ml) melk

6 snye witbrood, dun gesmeer met botter

¼ k (60 ml) room

1 t (5ml) vanieljegeursel

2 t (10ml) brandewyn

‘n knippie sout

‘n knippie fyn neutmuskaat

½ k (125ml) sultanas

 

 

Maak dan so:

 

1. Voorverhit die oond tot 180ºC en smeer ‘n oondvaste bak.

2. Klits die eiers, suiker en melk goed saam in 'n mengbak.

3. Voeg die room, vanieljegeursel, brandewyn, sout en neut by en klits deur.

4. Pak die gesmeerde snye brood in lae in die voorbereide bak en strooi die sultanas tussen die lae brood.

5. Giet die eiermengsel oor die brood en sultanas. Laat dit vir  minute week.

6. Plaas die oondvaste bak in 'n waterbad en bak die poeding vir 40-60 minute tot die poeding gestol het.

 

My ma het gesê :

'n Goeie manier om ou brood te verwerk en die korsies kan afgesny word indien verkies.