TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Donderdag, 18 Januarie 2018

Nou op die Lug

Sharon Brink
Program:Huiswaarts
Broadcaster:Sharon Brink
17:15 - 18:00

CALEDON CANOLA RUN

Category
SPORT
Date
2017-09-09 07:30
Venue
Overberg Agri Implemente Afdeling Caledon
Telephone
0834688174
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Die elfde Caledon Canola Run word vanjaar weer in die Caledon omgewing aangebied deur die Caledon Rapportryers. Overberg Agri is weereens die hoofborg.

 

Die geleentheid bied aan die eienaars van dubbeldoel motorfietse die fantastiese geleentheid om die Overberg se asemrowende skoonheid te kom geniet op die talle grondpaaie in ons omgewing. Die meeste grondpaaie wat gebruik word, is op privaat grond, en is dus andersins ontoeganklik. Baie boere in ons omgewing gee vir die gebruik van die Canola Run spesiale toestemming om hulle paaie te mag gebruik.

 

Registrasie vir deelname vind plaas by Overberg Agri se implemente afdeling op Caledon vanaf 7h30 tot 8h30. Inskrywingsgeld beloop R200 per ryer en R100 per passasier.

 

Kom aanskou hoe dit lyk as 200 ysterperde gelyktydig wegtrek!!

 

Vir verdere navrae kontak asb vir Tienie by Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

 
 

All Dates

  • 2017-09-09 07:30

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Broodpoeding

 

 

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie “Koljander, koljander so deur die Bosch” is verskaf met

komplimente van LAPA Uitgewers en is verskaf met komplimente van LAPA Uitgewers en die skryfster Annatjie Melck.

 

 

Broodpoeding

 

Jy het nodig:

4 eiers

2 E (30 ml) suiker

3 ½ k (875 ml) melk

6 snye witbrood, dun gesmeer met botter

¼ k (60 ml) room

1 t (5ml) vanieljegeursel

2 t (10ml) brandewyn

‘n knippie sout

‘n knippie fyn neutmuskaat

½ k (125ml) sultanas

 

 

Maak dan so:

 

1. Voorverhit die oond tot 180ºC en smeer ‘n oondvaste bak.

2. Klits die eiers, suiker en melk goed saam in 'n mengbak.

3. Voeg die room, vanieljegeursel, brandewyn, sout en neut by en klits deur.

4. Pak die gesmeerde snye brood in lae in die voorbereide bak en strooi die sultanas tussen die lae brood.

5. Giet die eiermengsel oor die brood en sultanas. Laat dit vir  minute week.

6. Plaas die oondvaste bak in 'n waterbad en bak die poeding vir 40-60 minute tot die poeding gestol het.

 

My ma het gesê :

'n Goeie manier om ou brood te verwerk en die korsies kan afgesny word indien verkies.