TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Vrydag, 17 November 2017

Nou op die Lug

No current broadcast

CALEDON CANOLA RUN

Category
SPORT
Date
2017-09-09 07:30
Venue
Overberg Agri Implemente Afdeling Caledon
Telephone
0834688174
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Die elfde Caledon Canola Run word vanjaar weer in die Caledon omgewing aangebied deur die Caledon Rapportryers. Overberg Agri is weereens die hoofborg.

 

Die geleentheid bied aan die eienaars van dubbeldoel motorfietse die fantastiese geleentheid om die Overberg se asemrowende skoonheid te kom geniet op die talle grondpaaie in ons omgewing. Die meeste grondpaaie wat gebruik word, is op privaat grond, en is dus andersins ontoeganklik. Baie boere in ons omgewing gee vir die gebruik van die Canola Run spesiale toestemming om hulle paaie te mag gebruik.

 

Registrasie vir deelname vind plaas by Overberg Agri se implemente afdeling op Caledon vanaf 7h30 tot 8h30. Inskrywingsgeld beloop R200 per ryer en R100 per passasier.

 

Kom aanskou hoe dit lyk as 200 ysterperde gelyktydig wegtrek!!

 

Vir verdere navrae kontak asb vir Tienie by Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

 
 

All Dates

  • 2017-09-09 07:30

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
4
Datum : 2017-11-04
25
Datum : 2017-11-25

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Noedelslaai

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie "Marilyn kuier en kook!" is verskaf met komplimente van

LAPA uitgewers en die skryfster Marilyn Gantana.

 

 

Noedelslaai

Genoeg vir 4

 

 

 

250 g skroefnoedels

125 ml tamatiesous

100 ml asyn

100 ml suiker

125 ml kanola-olie

45 ml masala of kerriepoeier

1 middelslag-ui, fyngekap

1 groen soetrissie, ontpit en in klein blokkies gesny

½ x 410-g blikkie pitmielies (opsioneel)

 

 

 

Metode:

Kook die pasta volgens die aanwysings op die verpakking en dreineer.  Hou eenkant.

Meng die tamatiesous, asyn, suiker, olie, masala of kerriepoeier, ui en soetrissie saam en verhit die sous in die mikrogolfoond vir 3 minute.

Giet die sous en mielies oor die gaar noedels en meng dit goed. Verkoel die slaai in die yskas voor opdiening.

 

· Wenke : Die kerriesous kan lank vooraf gemaak en gebottel word. Die slaai is op sy lekkerste indien dit ‘n aand of twee vooraf gemaak word.