TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Vrydag, 17 November 2017

Nou op die Lug

No current broadcast

KERKBASAAR

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-09-02 09:00
Venue
NG Kerk Caledon-Wes Terrein - 53 Joubert St, Caledon
7230, Suid-Afrika
Telephone
0282121973
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

NG Kerk Caledon-Wes vier fees tydens hul jaarlikse Kerkbasaar op Saterdag 2 September vanaf 9h00 by Caledon-Wes Kerksaal. Oud en jonk hartlik welkom! Lekker eetgoed te kies en te keur, lip-lek-lekker eetgoed by die teetuin, braaivleis ete te koop (R50), worsbroodjies, slap chips, vars vleis, kinder vermaak en vele meer! Dis 'n feesviering om nie mis te loop nie! 

 

Almal word hartlik uitgenooi om saam met ons op Saterdag 2 September by Caledon-Wes  saam basaar te hou. Beloof om baie pret aktiwiteite vir kinders te hê. Bring die hele gesin en kom kuier saam met ons!

 

Navrae kontak die kerkkantoor by: 028 212 1973 of stuur vir ons 'n epos na: Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. 

 
 

All Dates

  • 2017-09-02 09:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
4
Datum : 2017-11-04
25
Datum : 2017-11-25

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Noedelslaai

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie "Marilyn kuier en kook!" is verskaf met komplimente van

LAPA uitgewers en die skryfster Marilyn Gantana.

 

 

Noedelslaai

Genoeg vir 4

 

 

 

250 g skroefnoedels

125 ml tamatiesous

100 ml asyn

100 ml suiker

125 ml kanola-olie

45 ml masala of kerriepoeier

1 middelslag-ui, fyngekap

1 groen soetrissie, ontpit en in klein blokkies gesny

½ x 410-g blikkie pitmielies (opsioneel)

 

 

 

Metode:

Kook die pasta volgens die aanwysings op die verpakking en dreineer.  Hou eenkant.

Meng die tamatiesous, asyn, suiker, olie, masala of kerriepoeier, ui en soetrissie saam en verhit die sous in die mikrogolfoond vir 3 minute.

Giet die sous en mielies oor die gaar noedels en meng dit goed. Verkoel die slaai in die yskas voor opdiening.

 

· Wenke : Die kerriesous kan lank vooraf gemaak en gebottel word. Die slaai is op sy lekkerste indien dit ‘n aand of twee vooraf gemaak word.