TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Dinsdag, 22 Mei 2018

Nou op die Lug

Radio
Program:Deurnag Musiek
Broadcaster:Radio
23:30 - 05:00

SKAAPKOP FEES ! 4 NOVEMBER 2017 BAARDSKEERDERSBOS

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-11-04 10:00 - 17:00
Venue
Baardskeerdersbos NG Kerk
Telephone
082 4990230
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Skaapkop fees!! 4 November 2017 Baardskeerdersbos

Nie meer aand funksie maar vanaf oggend 10h00 tot laat middag. Biertent met voete jeuk musiek van die B-bos Rummi Cup orkes en Marimbaband van plaaslike hoërskool Academia en nog ander feeslike musiek.

* Kos stalletjies

* Skaapkop ete

* Boeresports

* Trekker ritte

* Pret Stap en Mtb fiets ry

* kleuter skop fietsie resies

* kleuter Mnr en Mej B-bos

Datum: 4 November 2017 Tyd: 10h00 - 17h00 Plek: Baardskeerdersbos NG Kerk Gratis toegang tot fees terein.

Skaap koppe kos R130 kry slaaie en tuisgebakte brood by. Kaartjies vir skaapkop te koop by Protea flora by die Spar sentrum in Gansbaai . Baie belangrik!! Bespreek en betaal skaapkop vroegtydig daar net beperkte aantal beskikbaar! !!

 

Enige navra : Aletta Groenewald E-pos : Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. Sel: 082 4990230

 
 

All Dates

  • 2017-11-04 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Mosselpot

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers

Vandag se resep is uit die publikasie “Laat die Potte Sing” is verskaf

met komplimente van LAPA Uitgewers en die skryfster Marlise Scheepers.

 

Mosselpot

 

600 g mossels

2 e botter

1 rooi ui, fyngekap

3 knoffelhuisies, gekneus

2 k droë

'n handvol gekapte pietersielie

sout en varsgemaalde swartpeper na smaak

 

Probeer altyd jou bes om vars mossels in die hande te kry.

Skrop die mossels goed en verwyder die baard.

Verhit die botter in 'n kastrol en soteer die ui en knoffel tot die ui deurskynend is.

Voeg die wyn by en direk daarna die mossels.

Draai die mossels na twee minute om in die pot sodat alles met die uie, knoffel, botter en wyn bedek word.

Voeg die pietersielie by.

Sodra die mossels oopgaan, is hulle gaar - gooi enige mossels weg wat nie oopgegaan het nie.

Sit dadelik voor.