TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Sondag, 19 Augustus 2018

Nou op die Lug

Radio
Program:Deurnag Musiek
Broadcaster:Radio
23:00 - 06:00

SKAAPKOP FEES ! 4 NOVEMBER 2017 BAARDSKEERDERSBOS

Category
GEMEENSKAP
Date
2017-11-04 10:00 - 17:00
Venue
Baardskeerdersbos NG Kerk
Telephone
082 4990230
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Skaapkop fees!! 4 November 2017 Baardskeerdersbos

Nie meer aand funksie maar vanaf oggend 10h00 tot laat middag. Biertent met voete jeuk musiek van die B-bos Rummi Cup orkes en Marimbaband van plaaslike hoërskool Academia en nog ander feeslike musiek.

* Kos stalletjies

* Skaapkop ete

* Boeresports

* Trekker ritte

* Pret Stap en Mtb fiets ry

* kleuter skop fietsie resies

* kleuter Mnr en Mej B-bos

Datum: 4 November 2017 Tyd: 10h00 - 17h00 Plek: Baardskeerdersbos NG Kerk Gratis toegang tot fees terein.

Skaap koppe kos R130 kry slaaie en tuisgebakte brood by. Kaartjies vir skaapkop te koop by Protea flora by die Spar sentrum in Gansbaai . Baie belangrik!! Bespreek en betaal skaapkop vroegtydig daar net beperkte aantal beskikbaar! !!

 

Enige navra : Aletta Groenewald E-pos : Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees. Sel: 082 4990230

 
 

All Dates

  • 2017-11-04 10:00 - 17:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
9
Datum : 2018-08-09
11
Datum : 2018-08-11

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Pens en pootjies met boontjies

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “Gunsteling Suid-Afrikaanse kos” is verskaf

met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers.

 

 

Pens en pootjies met boontjies

 

6-8 PORSIES

 

8 vark- of skaappense en pootjies

300 g spikkelboontjies (sugar beans)

25 ml (5e) witasyn

5 ml (1t) suiker

2 heel kruienaeltjies

5 ml (1t) fyn koljander

5 ml (1t) fyn wonderpeper

1 uie fyngekap

20 ml (4t) magtige kerriepoeier

10 ml borrie

Handvol gekapte vars Koljanderblare

 

 

Metode:

 

1. Gooi die afval in n groot genoeg mengbak. Bedek dit met soutwater en laat dit 'n uur lank week. Haal dit uit en spoel onder skoon water af.

2. Bedek die boontjies met water en laat dit ook 'n uur lank week.

3. Dreineer die boontjies en gooi dit in 'n groot kastrol. Bedek dit met skoon water en kook 45 minute lank oor matige hitte tot sag. Laat boontjies in die water afkoel.

4. Plaas intussen die afval in 'n aparte kastrol en bedek dit met skoon water. Kook dit oor matige hitte tot sag – ongeveer 'n uur lank. Kap of sny die afval in kleiner stukkies en gooi dit weer by die vloeistof in die kastrol.

5. Voeg die res van die bestanddele, behalwe die koljanderblare en boontjies, by. Roer dit deur en laat dit nog 45 minute lank oor matige hitte prut.

6. Dreineer weer die boontjies en roer dit by die afval in die kastrol. Laat prut dit nog 10 minute en sit dit warm voor saam met vars koljander.