TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Saterdag, 18 Augustus 2018

Nou op die Lug

Alan Rosenmeyer
Program:MotorMatters
Broadcaster:Alan Rosenmeyer
16:00 - 17:00

BLOEDSKENK KLINIEKE

Category
GEMEENSKAP
Date
2018-08-01 00:00 - 2018-09-01 00:00
Venue
Overberg
Telephone
021 507 6368
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

 

 SMS LYS   WORCESTER STREEK  AUGUSTUS 2018

 

 

CLINIC

DATE

CLINIC NAME

CLINIC VENUE

CLINIC TIME

01.08.18

SAB

DIE KROEG, SAB CALEDON

10:30-13:30

01.08.18

GREYTON

N.G KERKSAAL,  H/V WES EN HOOFWEG

17:00-19:00

02.08.18

SWELLENDAM

STADSAAL, VOORTREKSTRAAT

15:00-19:00

06.08.18

BREDASDORP

NG KERKSAAL, KERKSTRAAT

14:30-19:00

07.08.18

GRABOUW

NG KERKSAAL, HOFMEYERSTRAAT 63

16:00-19:00

15.08.18

APPLETISER

OPLEIDINGSLOKAAL, GRABOUW

14:30-16:30

15.08.18

KROMCO

OPLEIDINGSAAL,  GRABOUW

10:00-13:00

15.08.18

CALEDON

NG KERK CALEDON-WES, JOUBERTSTRAAT 53

14:30-18:30

16.08.18

HERMANUS

GROBBELAARSAAL, MARINE RYLAAN

14:30-19:00

21.08.18

VILLIERSDORP

BANKETSAAL, MALHERBESTRAAT

16:00-19:30

23.08.18

GANSBAAI

PRETORIUSSAAL, KLEINSAAL, HOOFSTRAAT 20

14:30-19:00

29.08.18

KLEINMOND

STADSAAL, 5DE LAAN 33

15:00-19:00

30.08.18

HERMANUS

GROBBELAARSAAL, MARINE RYLAAN

14:30-19:00

 
 
 

All Dates

  • From 2018-08-01 00:00 to 2018-09-01 00:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
9
Datum : 2018-08-09
11
Datum : 2018-08-11

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Pens en pootjies met boontjies

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “Gunsteling Suid-Afrikaanse kos” is verskaf

met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers.

 

 

Pens en pootjies met boontjies

 

6-8 PORSIES

 

8 vark- of skaappense en pootjies

300 g spikkelboontjies (sugar beans)

25 ml (5e) witasyn

5 ml (1t) suiker

2 heel kruienaeltjies

5 ml (1t) fyn koljander

5 ml (1t) fyn wonderpeper

1 uie fyngekap

20 ml (4t) magtige kerriepoeier

10 ml borrie

Handvol gekapte vars Koljanderblare

 

 

Metode:

 

1. Gooi die afval in n groot genoeg mengbak. Bedek dit met soutwater en laat dit 'n uur lank week. Haal dit uit en spoel onder skoon water af.

2. Bedek die boontjies met water en laat dit ook 'n uur lank week.

3. Dreineer die boontjies en gooi dit in 'n groot kastrol. Bedek dit met skoon water en kook 45 minute lank oor matige hitte tot sag. Laat boontjies in die water afkoel.

4. Plaas intussen die afval in 'n aparte kastrol en bedek dit met skoon water. Kook dit oor matige hitte tot sag – ongeveer 'n uur lank. Kap of sny die afval in kleiner stukkies en gooi dit weer by die vloeistof in die kastrol.

5. Voeg die res van die bestanddele, behalwe die koljanderblare en boontjies, by. Roer dit deur en laat dit nog 45 minute lank oor matige hitte prut.

6. Dreineer weer die boontjies en roer dit by die afval in die kastrol. Laat prut dit nog 10 minute en sit dit warm voor saam met vars koljander.