TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Sondag, 15 September 2019

Nou op die Lug

Liesl Mouton
Program:Hartklop Weerklink
Broadcaster:Liesl Mouton
19:00 - 21:00

OVERBERG BRUIDSKOU

Category
GEMEENSKAP
Date
2019-09-01 10:00 - 16:00
Venue
Rivendell Wine Estate - Rivendalle wine estate
Telephone
0724624271
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.
Attachment

Rivendell Wine Estate bied aan Overberg Bruid Expo

Belangstellendes kan Leonie by 0825535092 of Antonio by 0724624271 kontak.

Ons wil graag almal van die Overberg nooi om deel te wees van die Expo. Enige besighede wat bruide kan help met kaartjies, blomme, venues, juwele, koeke, trou rokke, strooimeisie rokke, mans pakke, geskenkies en nog meer, kontak ons om jou plek te bespreek.

 

Baie dankie

 

 

 
 

All Dates

  • From 2019-08-30 10:00 to 2019-09-01 16:00
    Vrydag
  • 2019-09-01 10:00
  • 2019-08-31 10:00
  • 2019-08-30 10:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
21
Datum : 2019-09-21

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.