TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Dinsdag, 16 Julie 2019

Nou op die Lug

Radio
Program:Musiek
Broadcaster:Radio
20:30 - 22:00

HOËRSKOOL HERMANUS HIGH SCHOOL HAIR SPRAY

Category
GEMEENSKAP
Date
2019-05-08 19:00
Venue
Hoërskool Hermanus high school

The curtain for this riveting musical rises on 8 May 2019 and the cast of all-Hermie performers will be ready to get you moovin' and groovin' to the sounds of tunes like "Good Morning Baltimore" and "You Can't Stop the Beat".

The story follows the dance-loving teen Tracy Turnblad who auditions for a spot on "The Corny Collins Show" and wins. She becomes an overnight celebrity, a trendsetter in dance, fun and fashion. But, she has bigger dreams to bring ‘racial integration to the show.’

Tickets for the show will be available at the bus secretary’s office as from Tuesday 2 April. If you would like “golden circle” tickets, you must jump now!!! – for these seats are reserved.The tickets are R100 per person and can be purchased with cash or by debit/credit card.

 
 

All Dates

  • 2019-05-10 19:00
  • 2019-05-09 19:00
  • 2019-05-08 19:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
1
2
4
5
7
8
9
15
16
17
18
21
22
23
25
26
28
29
30
31

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.