TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Dinsdag, 19 Maart 2019

Nou op die Lug

Anne-Marie Burger
Program:Overberg Vonkelvrou
Broadcaster:Anne-Marie Burger
12:00 - 13:00

PLAAS FEES

Category
BAZAAR / FEES / MARK
Date
2019-03-09 08:00
Venue
Vyeboom Christelike Privaatskool - net anderkant Villiersdorp...So tussen Grabouw en Villiersdorp op die R321..."
Telephone
028 841 4261
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

VCP PRESENTS 

PLAAS FEES

PLEK: Vyeboom Christelike Privaatskool - net anderkant Villiersdorp...So tussen Grabouw en Villiersdorp op die R321..."

TYD :  8 UUR

op 9 Maart ‘n Plaasfees met ‘n Groot Pampoen kompetisie, fun run, springkastele ens ens…

 

vanaf 11vm ‘n konsert met The Voice Wenner – Richard Stirton & band, asook pieknieks beskikbaar.

 

 

 

KAARTJIES IS BESKIKBAAR VIA QUICKET EN VYEBOOM CHRISTELIKE PRIVAATSKOOL  (028 841 4261)

 

 

 Kontak (028 841 4261)

 

 
 

All Dates

  • 2019-03-09 08:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
3
4
5
7
10
11
12
13
14
18
19
20
21
25
26
27
28

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.